Dešavanja

AKTUELNOSTI

Sloboda nema cenu – Stop trgovini ljudima

U decembru 2017. godine u Novom Sadu, u Skupštini AP Vojvodine održana je peta Konferencija o trgovini ljudima.

0 comments

Kostake Milkov održao predavanje na temu “Razumevanje duše i duha u filozofiji, psihologiji i teologiji”

Predsednik Balkanskog instituta za veru i kulturu u Makedoniji Kostake Milkov održao je predavanje na temu Razumevanje duše i duha u filozofiji, psihologiji i teologiji u amfiteatru Filozofskog fakulteta.

0 comments

EUS konferencija 2017

EUS konferencija se ove godine održava u Hrišćanskoj zajednici u Novom Sadu. Govornik je poznati pisac i psihijatar – Dr Pablo Martinez (Španija). Pozvani su svi srednjoškolci, studenti, diplomci.

0 comments

500 godina od Reforamcije: Nasleđe i izazovi

Studentski parlament Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta, u saradnji sa Evanđeoskim udruženjem studenata, organizovao je tribinu pod nazivom „500 godina od Reformacije: Nasleđe i izazovi“.

0 comments

Molitveni lanac – Prayer Chain

Molitveni lanac se organizuje 10-og dana, u svakom mesecu, jedanput mesečno. Cilj molitvenog lanca je da se ohrabre učesnici, da se češće mole, i traže Boga, odgovor od Boga, i da izgrade odnos i razumeju važnost molitve i komunikacije sa Bogom, u svakodenvnom životu.

0 comments

English Conversation Club Meetings

Come join us for our first English Conversation Club meeting of the semester! All students interested in practicing their English conversation skills are welcome. If you are interested in joining the club, but you are not free on Tuesday evenings, please let us know, and we will consider starting a second group at a different […]

0 comments

EUS kamp “ODNOSI”, Fužine-HR, 20-27. juli 2017.

Dragi studenti i srednjoškolci, učesnici naših dosadašnjih kampova, EUS Srbija ima čast da vas i ovog leta pozove na kamp, u periodu od 20. do 27. Jula 2017. godine. koji organizuje isključivo za studente i punoletne srednjoškolce!

0 comments

25 Godina rada i postojanja Evandjeoskog Udruženja Studenata

EUS ima čast da Vas pozove na proslavu 25. godišnjice postojanja, 19.11.2016. u Beogradu sa početkom u 18:30h.

0 comments

Promocija knjige “Ne boj se” – Dejvid Ivaska

David Ivaska, dugogodišnji radnik EUSa u Americi, sa iskustvom od preko 40 godina, autor je knjige koju će predstaviti svim zainteresovanima, ne samo studentima i učenicima!

0 comments

EUS kamp Fužine (Hrvatska) od 11-18 jula!

EUS Srbija i ovog leta organizuje kamp za studente i punoletne srednjoškolce! Bog se pobrinuo da možemo imati kamp u predivnom planinskom predelu u Hrvatskoj, zvanom Gorski Kotar, u malom mestu koje nosi naziv Fužine!

0 comments

25 GODINA EUS-a

DONACIJE I PODRŠKA

EUS Srbija dobro funkcioniše isključivo zbog Vaših donacija. Ukoliko želite da podržite naš rad, detaljno se informišite klikom na dugme ispod.

If you would like to support work of EUS, please click the button below and inform yourself of the ways you can do it.