Video

EUS konferencija 2017. – Pablo Martinez

Pablo Martinez bio je gost govornik na ovogodišnjoj EUS konferenciji. Teme o kojima je govorio su: Kako održati sebe u službi ne sagoreti i Kako prepoznati problem.

EUS na Sajmu knjiga 2017.

 

EUS je ove godine imao čast zajedno sa PEUS-om da  predstavi svoja izdanja na Sajmu knjiga.

Gostovanje Samuila Petrovskog na RT Vojvodina

Samuil Petrovski bio je gost emisije “Inostrane” na RT Vojvodina, autora Nemanje Starovića. Tema emisije bila je “Hrišćanska politika”, Samuil je imao priliku da govori o Hrišćanstvu, društvu, politici i protestantskoj etici.

Gostovanje Samuila Petrovskog na studiju B

Gostovanje generalnog sekretara EUS-a, Samuila Petrovskog, na studiju B, gde odgovara na pitanja o Protestantskoj veri i kako u Srbiji osoba može biti vernik, pripadati takvoj zajednici i kako je takva zajednica prihvaćena u današnjem društvu.

Proslava Nove Godine EUS 2015.

 

Proslava nove godine i sta su studenti imali da kazu o radu EUS-a i njihovom angazovanju i uspehu u EUS-u.

GLS Global Leadership Sumit 2015.

 

Reklama predstojece konferencije u Beogradu, koja ima za cilj da podstakne mlade lidere da budu uspesniji i da ojaca u verskim vrednostima i da takve i danas moze primenjivati u liderstvu i vodjstvu.

25 Godina EUS-a

Proslava povodom postojanja i rada EUS tokom poslednjih 25 godina. Šta je sve EUS uspeo postići i kakav uspeh i smer možemo očekivati.

EUS konferencija na Tari 2015.

Marko Stupar govori o EUS konferenciji i njegovom budućem zalaganju u EUS-u, o projektu na kome radi i drugim problemima u modernom društvu.

Uskršnji koncert 2014.

Samuil govori za uskrs 2014-e na Evangelističkom Koncertu u Beogradu. Govori o Savlu, odnosno Pavlu, o njegovom životu po zapisima iz Svetog Pisma, Biblije. Samuil govori o Isusovom vaskrsenju, govori kako se zapisi u Bibliji i danas mogu primenjivati, i kako možemo mnogo naučiti o Bogu iz Biblije i naučiti o Božijoj ljubavi prema nama.

Rachel Ruvarac govori o utiscima sa kampa 2014.

Rachel govori o kampu koji se odrzao, 2014-te na Tari, na Engleskom jeziku, i o tome koje su teme i o čemu su budući mladi lideri imali prilike da čuju od govornika, na kampu odnosno konferenciji.

Nik Vujičić pred svoj motivacioni govor 2012.

Nik Vujičić govori ukratko na temu, kako biti uspešan u svetu, a ne ukaljati ili izgubiti, svoje vrednosti i čast.

Samuil govori o krizi u liderstvu

 

Nacionalni direktor Evanđeoskog udruženja studenata Samuil Petrovski je rekao da je liderstvo u krizi i to na svim nivoima, ne samo u politici i ekonomiji, već i u porodici, školi i drugim sferama života.